Daisypath Anniversary tickers
من و عزیزانم در احاطه ی نور خدا هستیم, که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند.
آموزش میدهیم - خانه فلفل بانو و شوهرخان



























خانه فلفل بانو و شوهرخان

+بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ+-ما دو عاشقیم که از خود و زندگیه قشنگ مشترکمون می نویسیم

خب وضعیت خونه فعلا در حالت لنگ در هوا معلق مونده !!

نمی تونیم تصمیم بگیریم چی کار کنیم

از یه طرف از مستجری میترسم از یه طرف اسباب کشی و از یه طرفم میگم شده ۴٠ مترم ولی بخریم که بازم قیمتها اجازه نمیده

بعدم که مملکت وضعیتش اصلا معلوم نیست تا فردا چی میشه از لحاظ قیمت

از دیروز خیلی حال ندارم نمی دونم چم شده

بدن درد دارم

امروزم احساس میکنم ریم درد میکنه

راستی نحوه ترشی پیاز و کلم بنفش رو میخواستید

خیلی راحته

پیاز قرمز کوچولو بگیرید بعد با همون پوست بشورید بعد یه سبد رو طوری که زیرش یه لگن باشه که سبد زیرش توی خیسی قرار نگیره وقتی آب پیازا میره بزارید البته کف این سبد بزرگ یه لایه از این دستمال لوله ای های حوله ای بزارید بعد پیازها روش بچینید بزارید تو هوای آشپزخانه که زیادم گرم نباشه ها یه روز بمونه مثلا امروز بعدازظهر من گذاشتم فردا شب ترشیمو انداختم

بعد از یه روز پیاز ها رو پوست بکنید و توی یه ظرف کاملا خشک بریزید بعدم سرکه رو بریزید روش در آخر یکمم نعناع خشک روی رو

آهان یادم رفت من دوتا ام تویه شیشه اش فلفل سبز انداختم

**

و اما ترشی کلم بنفش

یه کلم بنفش میگیرید دو لایه روی آن را میکنید بعد با این تیغ چیپس غذا ساز خوردش میکنید میریزید تو یه ظرف خشک و بعد سرکه رو میریزید روش همیننیشخند

ترشی ها باید جای خنک باشه تا برسن

کلم بنفش بعد از 20 روز قابل استفاده است بعد از بازکردن درشون بهتره بزارید تو یخچال

ترشی پیاز بعد از 40 روز

 

| سه‌شنبه ۱٩ آبان ۱۳۸۸ | ٩:٤٧ ‎ق.ظ | فلفل بانو نظرات () |